Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Om os

Dit hjem er mere end bare brædder og søm. Det er en kulmination af drømme og dybeste ønsker. Det er et imperium, du gennem hele dit liv former - og bliver formet af. 
Hvis man kunne placere følelser i kasser og bokse, så ville dit hjem være den kasse der rummede flest af disse. Følelsen af velbefindende, tryghed, velvære og sindsro er hvad vi hos Willums hjemmeservice karakteriserer som et hjem. Det er et sted, hvor du kan får ro til at koble af fra din hektiske hverdag og et sted, hvor du kan få ro til fysisk og mental hvile.
I en travl hverdag med arbejde, familie, børn og andre forpligtelser kan du have svært ved at få tid, overskud og energi til også at holde dit hjem ved lige. Willums hjemmeservice blev etableret i 2012 med særlig speciale i at etablere sunde indeklimaer gennem prominent kvalitetsrengøring. Dette sikrer dig besparelse af tid på kedelige rengøringsopgaver og vigtigst af alt sunde og trygge rammer at færdes i.
 
Kort sagt, så er vores mission og strategi; "at levere rengøringsydelser af høj standard og kvalitet, hvor du altid er sikret et forbløffende resultat. Kvaliteten bygger på vores store fokus på et sundt indeklima, som vi skaber gennem miljøvenlige rengøringsmidler, hvilke vi altid doserer nøje."

Hvorfor os?
Vi har en stor passion for vores arbejde, hvilket også har bevirket til vores høje standard for, hvordan et hjem skal se ud. Med dig, dit hjem og dine ønsker og behov i fokus er du dermed altid garanteret en raffineret og adel rengøring af dit hjem. Vi er dedikerede til at følge opgaverne til dørs, således at de altid stemmer overens med dine forventninger. Vi efterlader ikke noget til tilfældighederne, men tager derimod kærlig hånd om alle opgaver ned til mindste detalje. Hele vores eksistensgrundlag er skabt af indehaveren Frank Willum Sørensen og bygger på intet mindre end fire eksklusive kerneværdier, som vi har viet hele vores liv til. Disse er;